claus spaarlamp icon def

Elektrotechniek

Van standaard elektrotechnische werkzaamheden tot de meest geavanceerde verlichtingsprojecten en complexe krachtinstallaties: bij Claus van der Velden Elektroservice bent u verzekerd van jarenlange ervaring en deskundigheid. Flexibel, procesmatig en klantgericht.

Noodverlichting

Installatie of periodiek verplicht onderhoud en inspectie van noodverlichting creëert een veilige omgeving voor iedereen. Bovendien is het cruciaal in geval van een calamiteit. Noodverlichting brandt direct bij het wegvallen van de netspanning, met een continufunctie en/of als nachtverlichting. En met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar de jaarlijkse vervanging van de lichtbron tot 4-jaarlijkse vervanging van de accu’s.

Energiezuinige verlichting

Dalende energiekosten en de natuur sparen door CO2 uitstoot te beperken: het kan dankzij de nieuwste generatie LED lampen en ECO-TL buizen. Innovatieve en energiezuinige lichtbronnen met betrouwbare levensduur. U bespaart al snel 10 % bij toepassing van ECO-buizen en vele malen meer bij toepassing van LED verlichting. LED heeft als bijkomend voordeel dat het nagenoeg “fit for life”is en niet periodiek hoeft te worden vervangen.

Altijd paraat

Klantgerichtheid is voor ons een tweede natuur. De onderhoudsafdeling staat altijd voor u klaar. We zijn snel ter plaatse voor het oplossen van een storing of uitvoeren van een inspectie. Zo garanderen wij u een goede bedrijfszekerheid.

 

 Copyright © 2014 Claus van der Velden